Сквирський РМК
Четвер, 28.03.2024, 15:50
Меню
ЗНО [5]
ДПА [0]
Актуально [0]
Головна » 2018 » Квітень » 18 » Постійно діючий семінар для заступників директорів з виховної роботи
18:52
Постійно діючий семінар для заступників директорів з виховної роботи

18 квітня 2018 року у районному методичному кабінеті відділу освіти Сквирської райдержадміністрації відбулося заняття постійно діючого семінару «Випускник Нової школи – особистість, патріот, інноватор» для заступників директорів з виховної роботи закладів загальної середньої освіти.

Чергове заняття на тему «Про роботу щодо попередження правопорушень серед неповнолітніх»проходило у рамках реалізації правопросвітницького проекту «Я маю право!».

Корбут Л.А., завідуюча районним методичним кабінетом, наголосила на актуальності питання, що стоїть перед педагогічним колективомпро те, яким має бути вчитель Нової української школи. Це педагог, який не буде займатися вихованням дитини, а буде формувати цінності: морально-етичні та соціально-політичні. Питання цінностей в педагогіці стосується не лише освітян, це великою мірою питання і до батьків.

Гайдучок О.О., керівник постійно діючого семінару, заступник директора Сквирської ЗОШ І-ІІІ ст №5, ознайомили педагогів з принципами виховання дітей та учнівської молоді.

У роботі семінару взяла участь Левчук С.С., методист РМК, яка розкрила біологічні, психологічні та соціальні чинники виникнення адиктивності у дітей підліткового віку.

Котяй Л.В., методист РМК, запропонувала учасникам семінару актуальні ідеї для виховання в Новій українській школі, основні шляхи їх впровадження. Педагогам були надані методичні рекомендації для організація правовиховної, правоосвітньої та профілактичної роботи з учнями в освітньому закладі. А також було розкрито зміст, критерії та вимоги до виховних годин.

Під час обговорення актуальних питань виховної роботи в освітньому закладі педагоги відмітили, що було б чудово, якщо б школа змогла стати простором довіри і ціннісних дискусій, середовищем, в якому ми усі вчимося не нав’язувати свої принципи іншим, не примушувати, а бути прикладом, надихати і допомагати один одному у цьому непростому процесі.

Переглядів: 342 | Додав: shahray | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Web-сайти навчальних закладів
Персональні сайти, блоги
    Електронні бібліотеки
    Корисні посилання
    Актуально
    Методичний порадник 2017/2018
    Електронні підручники
    Національно-патріотичне виховання