Сквирський РМК
Вівторок, 16.07.2024, 06:09
Меню
ЗНО [5]
ДПА [0]
Актуально [0]
Головна » 2019 » Лютий » 22

22 лютого 2019 року відбулося чергове засідання історико-філософського дискусійного клубу.

Тема 3 засідання «Камо грядеш? (Куди йдемо?) на межі 5-6 історичного кола» була надзвичайно актуальною, тому що пов'язана із сьогоденням.

Свої ідеї захищали: Ліньков С.М., керівник гуртка РЦДЮТ, Цимбалюк В.І., вчитель НВК «Сквирський ліцей-ЗОШ І-ІІ ст», кандидат педагогічних наук, Шолудько Ф.А., фермер.

До дискусії долучилися слухачі-експерти з думкою про те, що обговорювані питання залишилися відкритими.

Організаційний комітет працює над плануванням четвертого засідання, яке відбудеться на весняних канікулах.

Просмотров: 590 | Добавил: shahray | Дата: 22.02.2019 | Комментарии (0)

22 лютого 2019 року згідно з планом роботи відділу освіти Сквирської райдержадміністрації в актовій залі Центру Творчості відбулося навчально-методичне консультування педагогів, відповідальних за підготовку роїв до участі у дитячо-юнацькій військово-патріотичній грі «Сокіл» («Джура») на тему «Військово-патріотичне виховання старшокласників у контексті положень «Нової української школи» для вчителів курсу захист Вітчизни, фізична культура та керівників гуртків «Джура».

На засіданні були розглянуті наступні питання та надані відповідні рекомендації:

  • Про нормативно-правове забезпечення організації та проведення І (районного) етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)ознайомила присутніх Л.Котяй, методист РМК.
  • Про особливості організації та проведення конкурсних випробувань у рамках районного етапу Гри «Джура» розповіла І.Майорко, методист РЦДЮТ.
  • Про підготовку роїв до участі у конкурсі строю та пісні «Впоряд» у рамках районного етапу Гри «Джура» проконсультував С.Ткаченко, методист РМК.
  • Про підготовку роїв до участі у конкурсному випробуванні «Смуга перешкод» у рамках районного етапу Гри «Джура» проконсультував Є.Кротович, керівник гуртків РЦДЮТ.
  • Про підготовку шкільних команд до участі у районних змаганнях з техніки пішохідного туризму у закритих приміщеннях серед учнівської молоді розповів О.Заєць, керівник туристичних гуртків РЦДЮТ.

Також педагоги отримали практичні кейси з підготовки команд до участі у конкурсі строю та пісні «Впоряд».

Просмотров: 581 | Добавил: shahray | Дата: 22.02.2019 | Комментарии (0)

21лютого 2019 року на базі НВК «Сквирський ліцей –ЗОШ І-ІІІ ст.» відбулося засідання школи педагогічної майстерності вчителів-методистів Боговик О.П., Хомочкіної В.П. та Юхимчак Н.А. для вчителів початкових класів з теми: «Використання інноваційних технологій для розвитку творчих здібностей молодших школярів».

Оксана Петрівна Боговик провела відкритий  урок природознавства з теми «Створення ментальних карт. Подорож материками», в ході якого поділилася з колегами досвідом створення ментальної карти учнями, одного із найцікавіших способів систематизації самостійної роботи учня. Адже головне – зацікавити учня, змусити його самостійно досліджувати певну галузь, вивчати для себе щось нове, невідоме.

З ефективною  педагогічною технологією, спрямованою на формування здорової та просоціальної особистості, що гармонійно поєднує функції виховання і розвиток соціально-психологічних компетентностей учнів ознайомила колег Віра Петрівна Хомочкіна, яка провела урок з інтегрованого курсу «Я досліджую світ» з теми «Хочу, можу, треба. О.Касьян. Найважливіше бажання». Режим дня». 

Просмотров: 441 | Добавил: shahray | Дата: 22.02.2019 | Комментарии (0)

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Архів записів
Web-сайти навчальних закладів
Персональні сайти, блоги
    Електронні бібліотеки
    Корисні посилання
    Актуально
    Методичний порадник 2017/2018
    Електронні підручники
    Національно-патріотичне виховання
    $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function () { if ($(this).scrollTop() > 0) { $('#scroller').fadeIn(); } else { $('#scroller').fadeOut(); } }); $('#scroller').click(function () { $('body,html').animate({ scrollTop: 0 }, 400); return false; }); });